Családbarát pihenés születésnappal összekötve?

Születésnap a holland faluban
Minden kisgyerek várja a születésnapját.

Mi lenne izgalmasabb és emlékezetesebb egy maratoni születésnapnál?

Nálunk akár egy hosszú hétvégével egybekötve is megtervezheti gyermeke születésnapját.

Nálunk
nem kell a részletekkel törődnie!

Mi berendezzük Önnek a családbarát lakosztályokat.

Apartmanokkal várjuk, de nem akármilyenekkel. 87 lépcsőzetes elrendezéssel kialakított teraszos házaink 4, illetve 6 fő elszállásolására alkalmasak.  Az otthonosan berendezett apartmanok 90 m2 illetve 118 m2 alapterületűek, felszereltségük minden igényt kielégít.

Mi arra is gondoltunk, amire Ön nem.

Mi felkészültünk a gyermekszerető személyzettel, játszótérrel és gyerekbarát szolgáltatásokkal: ingyenes asztali etetőszék, bébiétel-melegítési lehetőség, fürdetőkád, gyerekágynemű, játszószoba, játszótér vagy rácsos kiságy.

Holland falu játszótér
Hollandfalu játszótér
quad, offroad

Mi megszervezzük,
Ön csak kiválasztja a megfelelő programot

A „Holland falu” regionális elhelyezkedése miatt is számos jelentős programlehetőséggel, látnivalóval és kulturális élménnyel várja Önt.

Üdülőközpontunk az Ászár-Neszmélyi borvidék közepén található, festői környezetben, elérhető távolságban a szlovák határtól. Valamint Tata, Tatabánya, Esztergom, Komárom, Párkány turisztikai kínálatától 15-30 km távolságra található.

 

Kalandok falun belül

Azok számára, akik nem szívesen mozdulnának ki nagyobb távolságra: üdülőközpontunk wellnessközpontja; a szabadtéri medence; valamint a faluban lovaglási lehetőség, gombászás, borkóstolás, quad, offroad illetve vezetett túrázás biztosítja a pihenés és kikapcsolódás felejthetetlen perceit.

A recepciónál bicikli bérlésére is lehetőség van, így akár egy hosszabb családi biciklitúra is megvalósítható a környéken.