A jövő az ötletes rendezvényeké - de hogyan valósítsa meg „vegyes” összetételű vendégek esetében?

A jövő az ötletes rendezvényeké - de hogyan valósítsa meg „vegyes” összetételű vendégek esetében?

Az ilyen rendezvényeket „nem szereti” szervezni.

Mindig a célhoz szükséges megtalálni a legjobb helyszínt - ezt Ön is tudja.
De a vendégek összetétele minden tekintetben meglehetősen vegyes. És az ilyen szituációk munkája legnehezebb részét képezik.

Íme, egy rendezvényhelyszín, mely e problémát is megoldja.

 

Rendezvényszervező cégnél dolgozva szünet nélkül keresi azokat a helyszíneket, amivel gyakorta együttműködve biztosíthatja az ügyfelei igényei szerinti emlékezetes rendezvényeket. Minden rendezvény szervezése íróasztal mögötti nehéz tervezési folyamattal veszi kezdetét.

Ez a nehéz munka pedig az Öné.

Különösen akkor okoz komolyabb fejtörés a rendezvényszervezés, ha a meghívottak érdeklődési köre vagy életkora nagyon különböző.

Rendezvényhelyszínünk erre nyújt Önnek megoldást. Mégis hogyan?

 

A legemlékezetesebb rendezvények alapját mindig a helyszín adja meg

 
Ennek oka egyszerű: mindig a rendezvény céljához kell megkeresni a legjobb helyszínt; nem pedig egy helyszínhez szabni a rendezvényt. 

A helyszínválasztás nem cél, hanem eszköz - szól az aranyszabály a rendezvényszervezés szakmájában.  

Ezért rendezvényszervezőként mindig keresi a megfelelő helyszíneket ügyfelei rendezvényéhez. Legyen szó megszokottól eltérő csapatépítő tréningről, vagy egy hagyományosabb vállalati rendezvényről, netán egy családos céges partiról.

Ismeri a jobbnál jobb helyeket, melyeket rutinosan felvet egy-egy találkozás során.

Mindenre van egy jó javaslata.

 

Igyekszik kitalálni a vendégek érdeklődési körének megfelelő programokat. A meghívottak összetétele mindig adva van. És ha túlságosan vegyes, akkor sok tényezőt kell figyelembe vennie: a férfiak és nők arányát; a kor vagy az érdeklődési kör szerinti megoszlást stb.

A mindenki számára felejthetetlen esemény megteremtése nem könnyű feladat. 

 

A legnagyobb gond az, ha nem sikerül a vegyes összetételű társaságnak megfelelő helyszínt választania, akkor ezzel az egész rendezvény sikerét kockáztatja.

Minden esemény egyedi, megismételhetetlen. Sokan úgy írják le, mint egy izgalmas filmet. Ahol vannak szereplők, díszletek, kellékek. És egy cél, egy végeredmény, amit a „film” szeretne elérni. Azaz hatást gyakorolni a nézőkre.

Ezért egy rendezvény lehet rendkívül hatásos és emlékezetes, de lehet unalmas is. Az emlékezetes rendezvények sikerének záloga, hogy vendégcentrikusak. Mindig a vendégek kedvében kell járni.

De hogyan lehetséges az, ha az egyik kalandvágyó, a másik inkább a pezsgőfürdő megszállott híve? Míg a harmadik egy 4 órás biciklitúrának sem mond nemet?

No, és az életkor. Jön a család apraja-nagyja is. Sok lesz a gyerek.

 

Így nyújtunk Önnek megoldást „vegyes” összetételű csoportok részére

Befogadóképesség, teremkapacitás, programlehetőségek, igényeknek megfelelő szálláshely.

Mind-mind olyan tényező, amely egy nagyon vegyes összetételű - érdeklődési kör, életkor stb.- csoport esetében különösen fontos.

Mi nem korlátozott pihenési formát nyújtunk Önnek, hanem teljes körű és maximálisan pihentető kikapcsolódást és pihenést. 102 apartman (ebből 20 luxusapartman) az otthon kényelmét és a megszokott környezetet nyújtja 90 m2 illetve 118 m2 alapterületen.

Nem egyoldalú pihenéssel várjuk partnereit, vendégeit; hanem élményekkel teli feltöltődést garantálunk nekik. A természetkedvelők, a sportrajongók, a mozogni szeretők, és wellnessrajongók is megtalálják az ideális programot.

Konkrétabban? Hogyan biztosítjuk Önnek a legideálisabb rendezvényhelyszínt?

 

Ismerje meg e különleges, Magyarországon egyedülálló rendezvényhelyszínt legolvasottabb posztjainkból:

  1. Céges és csapatépítő helyszín? Ezért vagyunk megfelelő választás.
  2. Nem mindennapi rendezvények helyszíne voltunk. Íme a részletek.
  3. Jöjjön el egy konferencia „virtuális körútjára”!
  4. Így felelünk meg a sikeres rendezvények kritériumainak.

 

Sokoldalú és kényelmes megoldások? Nálunk biztosított. Kérjen ajánlatot még ma!