Egy cikk, ahol minden életre kell Ön előtt!

Egy cikk, ahol minden életre kel Ön előtt!

Wellness egy szálloda elrejtett részén, vagy dombokra nézve, zöld környezettel körbevéve? Konferenciahelyszín a szmogos fővárosban, szűk szállodai szobákban elszállásolva; vagy a Gerecse dobjaira nézve, akár 118 nm-en, otthonos környezetben?

A Holland falu nem egy egyszerű rendezvényhelyszín. Jöjjön el velünk egy „virtuális körútra”, megmutatjuk miért. Öveket becsatolni, indulhatunk?

 

A lakás bezárva. A kutya a hátsó ülésen. Bizony nem maradt otthon, hiszen állatbarát szálláslehetőséggel ő sem marad ki a jóból.

A csapat többi tagja már úton. Semmivel sem több csomaggal, mintha egy szállodába igyekeznének.

Még egy órája sem indultak el Pestről, de már csak néhány perc választja el őket a céltól. Azonban már most érzik a következő napok pihentető és stresszoldó hatását.

 

Tata közelében fekvő Szomód települést elhagyva csodás mezőséggel tarkított kanyargós út vezet át hozzánk, Dunaszentmiklósra.

Lehet a fővárosban rekkenő hőség és szmog. A Gerecse völgyében mindig frissebb levegő jár.

A napfény melege, a szél simogatása, a békés táj, a természetközeli, külső zavarásoktól mentes csendes környezeten keresztül vezet az út a rendezvény helyszínéhez.

Mi vár itt Önökre?

 

A stresszoldó zöld környezet

A természet a test és az agy működésére is pozitív hatással van - tudományos kutatások szerint is.  A természetközelség pedig javítja a problémamegoldó képességet.

A természetben kitisztulhat az elménk, és mély hatást gyakorolhat agyunkra és viselkedésünkre. Így csökkenhet a szorongás és a stressz. (Miért jó a zöld környezetben található rendezvényhelyszín?)

szovegkozi1

szovegkozi2

A lazulás

A Holland falu nem egy egyszerű rendezvényhelyszín.

Minden lehetőséggel igazodik a csoport hangulatához, hogy az itt töltött idő alatt igazán jól érezzék magukat!

Hunyja be a szemét. És képzelje el, ahogy a nap folyamán a kültéri medence mellett lazítva a legjobb koktélokat iszogatja, este pedig a hangulatosan megvilágított, üvegfallal körbevett wellnessben a Gerecse dombjait figyelve töltődik fel a pezsgőfürdőben.

Spa- és wellnesshelyiségekben, illetve élményfürdőnkben mindazok a felszerelések és szolgáltatások megtalálhatóak, melyek segítenek Önnek feltöltődni.

Borkóstolás, sárkányhajózás vagy közös quadozás a csapatépítés jegyében?

Garantáltan nem felejthető.

Inkább egy közös kalandparki kiruccanásra volna kedvük? Az ősfák és épített oszlopok közt kifeszített köteleken változatos akadályokon sportosan izgalmas szórakozásban lehet részük az Old Lake Kalandparkban.

A Holland falunak egy meghatározó küldetése van csak, hogy nálunk a rendezvény résztvevői jól érezzék magukat. 

Az étterem és a bár

Mihez van kedvük? Koktél vagy valami erősebb?

Verőfényes napsütésben szeretnék a teraszon elfogyasztani a vacsorájukat a csodálatos panoráma előtt?

Válogatott minőségű italkínálatunkat a wellness mellett is felszolgáljuk.

Ha pedig megérzi konyhánk illatát, biztosan szívesen elveszik majd a kulináris kalandokban! A központi épületben található éttermünk a magyaros, mediterrán és holland ételkülönlegességekkel is előrukkol.

Ételérzékenyekre, vegetáriánusokra és a gyermekekre is tekintettel vagyunk. 

szovegkozi3

Itt nincsenek szűk szobák vékony falakkal, csak hatalmas élettér

Az élmények mellett nálunk a praktikum sem felejtendő.

A gépkocsik ingyenes parkolása, az érkező vendégek elszállásolása tágas élettérrel rendelkező, 4 és 6 fős, 90 - 118 nm-es apartmanjainkban vagy luxusapartmanjainkban  kényelmesen megoldható.

A Holland falu egy otthonias, berendezett „albérlet”- a neszmélyi borvidéken, a Gerecse környezetében, 5 csillagos környezetben.

Nálunk természetközelség, csend és tágas élettér fogadja távol a nagyváros zajától. Mi nem ismerjük a vékony falú, szűk szállodai szobákat.

A hölgyek örömére hatalmas gardróbbal rendelkezik minden apartmanunk és a mosogatógép is pillanatok alatt elindítható.

szovegkozi4

A férfiak pedig…nos a plazma nem hiányozhat a nappaliból, aminek teraszáról csodás kilátás nyílik a Gerecsére. Így egy délutáni sör a wellness előtt valahogy magától adja magát. De nálunk a boros pohár sem hiányzik a konyhaszekrényekből.

Az apartman egy új építésű amerikai házra emlékeztet, mely tényleges olyan, mintha a saját otthonából lépne ki. 

A konferenciaterem, ahol azért „mégiscsak illik megjelenni”

150 fős körpanorámás konferenciatermünk minden szükséges technikai felszerelést tartalmaz egy meetinghez, tréninghez vagy konferenciához. Hiszen a lazulás mellett a rendezvény tartalmi része sem hanyagolandó.

A környezet, a kikapcsolódási lehetőségek és a körülmények azonban méltón adják meg a rendezvény alaphangulatát.

Az előadás alatt a kilátás pedig….

Hm, nos a dombokkal körbevett táj miatt a bezártság érzete még a teremben sem érzékelhető. 87 lépcsőzetes elrendezéssel kialakított teraszos házak pedig különösen éjszaka nyújtanak páratlan látványt, kivilágított mivoltukban. 

szovegkozi5

Nincs ennél kényelmesebb, mint „otthonából” kilépve részt venni egy konferencián. Vagy 2 percre lenni egy kényeztető wellnesstől, egy teniszpartitól vagy csak egy medencés iszogatástól. Mert apartmanát nálunk méltón érzi majd „második otthonának”.

Apropó, menet közben hová lett a csapat? Már hazafelé tart, de azért a kanyarból még vissza-vissza tekinget.