LaVelle Smith Jr. is mellettünk döntött - egy különleges vendégünk volt

LaVelle Smith Jr. is mellettünk döntött - egy különleges vendégünk volt

Hosszúra nyúlt karrierje során LaVelle Smith Jr.-rel Ön találkozhatott már számos Michael Jackson videoklipben; valamint olyan kisfilmekben, mint a Ghost, a Dangerous vagy a Scream.

Nekünk viszont lehetőségünk nyílt személyesen is találkozni vele; és egyedi, különleges rendezvényhelyszínt biztosítani neki. Bob Fosse, - és Emmy-díjas LaVelle Smith Jr. ugyanis a Duna Residence-t választotta rendezvényhelyszínül. 

 

Michael Jackson koreográfusa Magyarországra érkezett 2015 októberében.

Mi ebben annyira különleges a számunkra?

Michael Jackson egykori koreográfusa és táncosa LaVelle Smith Jr. részvételével rendezhettük meg 2015. október 10-11-én üdülőparkunkban a különleges Michael Jackson Dance Weekend-et.

 

Michael Jackson tánchétvége a Holland faluban

A rendezvény középpontjában a tánc és a koreográfia állt, ahol LaVelle Smith Jr. és hazai koreográfusok részvételével folytatott szakmai beszélgetés és tánckurzus mellett,  kötetlen beszélgetés keretében is lehetett kérdezni vendégünktől.

 

A fellépők között volt Gáspár Laci, Oláh Gergő, Gájer Bálint, valamint Darvai Károly táncos-imitátor is.

Természetesen a buli sem maradt el, éjszakai fürdőzés keretében medencés partyt tartottunk DJ Revolution-nal.

A koreográfus és táncos partnere volt már Rihanna, Jay-Z, a Rolling Stones, Rod Stewart, Halle Berry, Ricky Martin, Victoria Beckham, George Michael, Steve Martin, Jim Carrey is.

Munkájában mindig a profizmusra törekszik.

 

Miért választott minket?

Meggyőződésünk szerint azért, mert a Duna Residence nem csak egy rendezvényhelyszín.

Hanem egy szelet az élet sresszmentes oldalából. Ahol a környezet, az egyedülálló táj és a hatalmas terek és a programlehetőségek maradandó élményeket biztosítanak.

 

Olyan ismert személyiségek is a Holland falut választották rendezvényük helyszínéül, mint Rubint Réka, Shobert Norbi, de Weisz Fanni és Nagy Adrien énekesnő is megfordult már nálunk.

Ne hagyja Ön se ki a lehetőséget. Kérjen ajánlatot még ma!