Holland falu - Tökéletes és különleges esküvők helyszíne

Esküvői helyszín szállással azoknak, akik nyugodt és egyedi környezetben szeretnének esküdni

Most már biztos:
esküvő lesz.

De fogalma sincs még, hogy hol szeretnék azt megtartani?

Ön megérdemli a tökéletes esküvőt. Megérdemli az ideális esküvői helyszínt. De mi lenne az pontosan? És miért vagyunk mi Önöknek az ideális esküvői helyszín?

Nem szeretne „akárhol” esküdni?

Ezért egy rejtett gyöngyszemet keres.
Egy különleges díszletet élete legfontosabb napjához. Nem akármilyen helyszínt keres, de azért tisztában van a realitásokkal is?

Bármennyire romantikus a Mallorca tengerpartján esküdni, ezt valahogy nem engedhetik meg maguknak?

Létezik az egyedi és káprázatos fotósorozatokhoz alkalmas esküvői helyszín belföldön is.
Holland falu - Tökéletes és különleges esküvők helyszíne

Esküvő festői dombok közt

Festői dombok, kristálytiszta levegő, különleges ételek, és otthon kényelmét biztosító hatalmas alapterülettel bíró szálláshely. A tökéletes esküvő kellékei.

Mi lenne annál szebb, mint a Gerecse látképében gyönyörködve házassági fogadalmat tenni egy csendes helyen?

Válassza a Holland falut esküvői helyszínnek!

A Duna Residence üdülőpark csendes faluban, Dunaszentmiklóson a borairól és gyönyörű tájairól ismert neszmélyi borvidéken, a Gerecse csodálatos környezetében, a fővárostól 1 órányi autóútra található.

Központi épületének 150 fős körpanorámás konferenciaterme nagyobb esküvők lebonyolítására is alkalmas, melyből csodálatos panoráma nyílik a Gerecse dombjaira.

Egy mesebeli hely, ahol idilli, meghitt környezetben esküdhet meg. Az itt készült fotók valóban káprázatosak lesznek. Esküdjenek meg a neszmélyi borvidéken, gyönyörű festői tájjal körbevéve!

Megéri a látvány. A fővárostól alig 1 órányi autót annyi fáradtságot sem jelent, mint a bedugult fővárosban egyik helyről eljutni a másikra.

De miért pont itt?

Rengeteg kérdés kering Önben, amióta az eljegyzési gyűrűt már nem csak a kirakatból szemléli.

Hol fognak kényelmesen elférni a tervezett vendégszámmal?

A vendégek hogyan fogják tudni megközelíteni a helyszínt?

Az idősebb rokonok vagy gyerekes családok hogyan fognak hazajutni egy átmulatott este után?

Hány főbe gondolkodjanak?

Szertartás és vacsora egy helyen?

Milyen ruhában esküdjön?

Mikorra tűzzék ki a dátumot?

Nem az a gond, hogy ezzel nem sikerül egy fontos elintéznivalót kipipálnia az esküvői teendők listáján. Hanem az, hogy az esküvői helyszín megválasztása nélkül a többi kérdésre sem fog tudni választ kapni.

Az esküvői helyszín adja az esküvője keretét, a hátteret. Megadja az esküvő hangulatát, és lehetőségeket teremt. A fotókon az állandó hátteret az esküvői helyszín adja meg.

Az esküvő egy egyszeri és megismételhetetlen esemény. Ezt Ön is tudja.

Ezért nem csak magukra, de vendégeikre is gondolnak, szeretnék az élményeket megosztani rokonainkkal és a barátainkkal. És a fotókon is szeretnék megörökíteni azt.

Ez csak természetes.

Az esküvői fotózással valóban felejthetetlenné lehet tenni egy esküvőt, azonban jó fotókhoz, elsősorban jó helyszín kell!

7 vitathatatlan tény, amely mellettünk szól

1

Nyugodt, kellemes hangulatú esküvői helyszínt biztosítunk.

A Gerecse dombjaival körbevéve nem kell számolnia a város zajával, a turisták lopakodó tekintetével. Felejtse el a zajos és zavaró hatásokat.

2

Kisebb vagy nagyobb esküvő? Különböző alapterületű teremlehetőséget biztosítunk

150 fős körpanorámás konferenciaterem két helységből áll, melyek összenyithatóak. Igény szerint hangszigetelt fallal is elválaszthatóak egymástól. Így kisebb és egészen nagy esküvők lebonyolítására is alkalmasak.

3

Könnyen megközelíthetőek vagyunk, és elegendő ingyenes parkolóhellyel rendelkezünk

A fővároshoz és a bécsi valamint budapesti repülőtérhez alig 1 órás autóútra vagyunk. Az M1-es autópálya közelében. Rendelkezünk elegendő és ingyenes parkolóhellyel. Nálunk nem kell a belvárosi parkolás gondjával foglalkoznia egyetlen vendégének sem. És a ceremóniához sem kell hosszú perceket gyalogolnia egy messzi parkolóhelyről.

4

Nem hétköznapi látvány fogadja a vendégeket a vacsora közben

A konferenciateremből csodálatos panoráma nyílik a Gerecse dombjaira. Az esküvő környezete és nyugodtsága alaphangulatot biztosít az esküvőnek.

5

Nálunk a vendégek elszállásolására sem lesz gondja

Vendégeinek nem kell szállodák szűk falaival megbarátkoznia. Nálunk az otthon kényelmébe térhetnek nyugovóra az átmulatott éjszaka után. Akkor, amikor szeretnének. Így az alkoholfogyasztásra sem kell figyelniük.

6

102 apartmannal (ebből 20 luxusapartman) az otthon kényelmét és a megszokott környezetet nyújtjuk óriási alapterületen. 90 m2 illetve 118 m2-en. Másnap a közös reggeli pedig megkoronázza az esemény jó hangulatát.

7

A profi felszolgálás és a finom ételek nálunk evidens

Szakképzett, udvarias személyzetünkkel biztosítjuk a fennakadásmentes kiszolgálást. A központi épületben található éttermünk magyaros, mediterrán és holland ételkülönlegességekkel és gasztronómiai ínyencségekkel biztosítja esküvője emlékezetes fogását. Különböző menüajánlatainkkal igazodunk az elvárásokhoz. Az étterem két 30-30 fő befogadására alkalmas terasszal is rendelkezik.

Holland falu - Tökéletes és különleges esküvők helyszíne

Figyelünk a részletekre

Az egyedi igények, egyedi vágyak nálunk megszokottak. Hisszük, hogy a látszólag kicsi, de mégis meghatározó apróságok teszik igazán emlékezetessé az első együtt töltött napot.

Önök megérdemlik, hogy egy napra mesebeli legyen a világ. Olyan esküvővel járulunk hozzá, amit az unokáiknak is örömmel fognak mesélni. A rendezvényhez szükséges projektort, esetleges kivetítőt, hangosítást is biztosítjuk.

Mint ahogy a kisgyermekek sem fognak nálunk unatkozni. Játszóterünk, játszószobánk egy könnyedebb mókát biztosít az „ünnepséget” unó gyerekeknek.

Ne keresse tovább az igazit! A Holland falu ideális választás minden szempontból!

A Holland falura sok minden lehet mondani, de azt nem, hogy unalmas és hétköznapi esküvői helyszín lenne! A központi épület modern külseje kiválóan passzol egy trendi esküvőhöz, a festői kilátás pedig az összes vendéget lenyűgözi majd!

Számos jó hangulatú és emlékezetes esküvőnek, lánybúcsúnak és legénybúcsúnak, valamint eljegyzési buliknak és születésnapi partiknak adtunk már itt helyszínt!

Kérjen ajánlatot még ma! Mert az esküvői helyszín kiválasztása az esküvő alfája és omegája. Minden más esküvői részletet annak kiválasztása után fog tudni csak intézni. Ne halogassa a döntést!